home > Termékek > Kellékek > Fülhallgatók > Słuchawki LH-50

NAME:

LH-50

LEÍRÁS

Logic Concept cég bemutatja kiváló minőségű vezeték nélküli fejhallgató modelljét az LH-50-et ami FM-rádióval mikrofonnal és vezeték nélküli monitoring rendszerrel van szerelve. LH-50 egy nagyszerű termék azok számára, akik értékelik a kényelmet és cselekvési szabadságot. A Logic LH-50 van szerelve számos hasznos funkcióval, amelyek kombinálják egyedi, modern és vonzó designt.
 
Érezze a szabadságot a vezeték nélküli technológiával
Köszönhetően a rádió FM technológiának, vezeték nélküli audio átvitelnek, az LH-50 ajánlj teljes cselekvési szabadságot anélkül, hogy bosszantó és érzékeny károkat okozna magának az erősáramú kábelekkel. Hála az LH-50 fejhallgató vezeték nélküli rádiós technológiájának, a felhasználó biztos lehet abban, hogy a rádiójel átmegy a falakon, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy LH-50 fejhallgatóval még csak egy szobában sem kell lennie az adótól.
 
Hallgassa a kedvenc FM Rádió állomásait

Fontos jellemzője, amely kiterjeszti funkcionalitását az LH-50 fejhallgatónak a beépített rádió FM vevő, mely lehetővé teszi, hogy hallgassa a kedvenc FM állomásait közvetlenül a fejhallgatóról. Köszönhetően a közvetlenül a jobb oldali fejhallgatón található SCAN gomb segítségével gyorsan kereshet és kapcsolódhat a rádióállomások között.
 
KÖNNYEN kezelhető, felhasználóbarát TERMÉK
A Logic LH-50 fejhallgató kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a kényelmes munkavégzést a termékkel hosszú órákon át. Mindkét párna körül méret beállító funkció van, puha, kellemes tapintású anyagból, amely biztosítja a kényelmet. LH-50 is felhasználóbarát termék. Köszönhetően a jobb oldalon a fejhallgató részen található funkciógombok, amik teljes mértékben irányítani tudjak az összes funkciót anélkül, hogy a vevőhöz kellene mennie.
 
Újszülött ellenőrzése
 A Logic LH-50 headset fel van szerelve egy nagyon hasznos és segítőkész funkcióval különösen újszülött csecsemő születése esetén a szülők használhatják a vezeték nélküli felügyeleti funkciót. Ha aktiválta a vezeték nélküli felügyeleti funkciót, hallani minden hangot a babaszobából, csak annyit kell tennie, hogy hagyja a szobába az FM-transzmittert és a fejhallgatót tegye a fejére. Hála LH-50 fejhallgatónak tudni fogod, mikor van szüksége rád a bébinek.
 
Kiváló minőségű hang, erőteljes basszus

Logic LH-50 azért jött létre elsősorban, hogy kielégítse azon felhasználókat, akik kiváló minőséget keresnek vezeték nélküli felhasználásra. Köszönhetően a fejlett Extra Bass rendszernek a felhasználó megtapasztalhatja mélységet és tisztaságot mintha egy basszusgitár szólna.
 
Fülhallgatóba épített mikrofon
A Logic LH-50 fejhallgató nem csak egy eszköz, amelyet hanglejátszásra lehetne csak használni. Hála a beépített nagyon érzékeny mikrofonnak, ezt a készüléket a megbeszélésekre és ingyenes internet kommunikátorokra is használhatja.
 
Vezetékes módban is tud vele dolgozni
Tartalmaz az LH-50 fejhallgató készlet egy leválasztható fülhallgató kábelt, ami arra  ad lehetőséget, hogy csatlakozni tudjon az LH-50 közvetlenül az mp3 lejátszóra vagy más audió forrásra. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha szeretné használni a fejhallgatót a szetten kívül, távol az adótól, vagy abban az esetben, ha az akkumulátorok lemerültek.

ADATOK

Adó:
Frekvencia 88,3 ± 0.5MHz
Kapcsolódási mód, protokoll - Vezeték nélküli FM
Hatótávolság akár 30m
 Tápellátás 2 x AAA elem vagy 4,5 V adapter
Fejhallgató:
Frekvencia átvitel 20 - 20000 Hz
Frekvenciatartomány 86-108MHz
Hangerőszabályzó
Tápellátás 2 x AAA elem
Centrum pobierania